گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

اطلاعیه جدید درباره «جمعه سیاه زاهدان»| مردم مانع بروز هرگونه ناآرامی شوند| تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به آسیب‌دیدگان

  • کد خبر: ۱۳۱۲۲۷
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۲
اطلاعیه جدید درباره «جمعه سیاه زاهدان»| مردم مانع بروز هرگونه ناآرامی شوند| تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به آسیب‌دیدگان
شورای تامین استان سیستان و بلوچستان با صدور بیانیه‌ای بر هوشیاری مردم مقابل دسیسه‌های دشمنان نظام تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شورای تامین استان سیستان و بلوچستان با صدور بیانیه‌ای بر هوشیاری مردم مقابل دسیسه‌های دشمنان نظام تاکید کرد.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

به دنبال تلاش دشمنان و معاندین قسم خورده نظام و ملت بزرگ ایران برای برهم زدن نظم عمومی، با هدف کتمان پیشرفت‌های روزافزون جوانان غیور این مرز و بوم در عرصه‌های مختلف علمی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی و القای ناامنی عمومی و ناکارآمدی نظام، مدتی است شاهد بروز برخی اغتشاشات در نقاط مختلف کشور هستیم که به دلیل فضای برادری و وحدت ناشی از گفتمان تقریبی حضرت امام (ره) علیه و مقام معظم رهبری و تاکید معظم‌له بر ویژگی‌های منحصر به فرد قوم بلوچ و سیستانی، با هوشیاری مردم آگاه و همیشه در صحنه ناکام مانده و توفیقی در همراه کردن مردم این استان به دست نیاوردند.

لیکن متاسفانه به دنبال حادثه ۸ مهرماه ۱۴۰۱ در اطراف مصلای نماز جمعه اهل سنت زاهدان، شاهد کشته و زخمی شدن جمعی از هموطنان و نمازگزاران بی‌گناه و به دنبال آن بروز اغتشاشاتی گسترده به همراه ایراد خسارات جانی و مالی و اموال عمومی و خصوصی توسط جمعی از اراذل و اوباش و به ویژه خسارات جانی و مالی به اموال عمومی و خصوصی توسط جمعی از اراذل و اوباش و به ویژه خسارت به اعتبار اجتماعی مردم همیشه آگاه استان بودیم که موجب تاثر و تالم همه مردم و مسئولان استانی و کشوری شد.

بر این اساس ضمن جدا دانستن صف مردم عادی از اغتشاشگران و ابراز تاسف از کشته شدن تعدادی از نمازگزاران و افراد بی‌گناه و محکومیت حادثه و اغتشاشات پس از آن، مجدداً به خانواده‌های محترم داغدیده تسلیت گفته و از خداوند متعال علو درجات برای شهدای این حادثه را خواستاریم.

در همین رابطه با هدف بررسی ابعاد پنهان و پیدا و شناسایی عاملین و مقصرین  حادثه، کمیته پیگیری و شورای مشورتی با دعوت نمایندگانی از سران طوایف، ریش سفیدان و بزرگان در شورای تامین استان تشکیل و تا حصول نتیجه موارد را بررسی و پیگیری خواهد کرد.

ضمناً به منظور رسیدگی به شکایات شعبه ویژه‌ای در دادسرای عمومی و انقلاب استان دایر شده و از آسیب‌دیدگان، مجروحین و خانواده‌های کشته‌شدگان تقاضا می‌شود ضمن ارائه مستندات و شکایات، درخواست‌های خود را از آن طریق پیگیری کنند.

در پایان از عموم مردم شریف و عزیز استان به ویژه نخبگان قومی، مذهبی، بزرگان، ریش سفیدان و معتمدین درخواست می‌شود با هوشیاری و آگاهی کامل توطئه دشمنان را خنثی کرده و مانع بروز هرگونه ناامنی و ناآرامی شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->